Beschutte tuin en terras

 • uitzicht over de zonnige tuin en terras villa 120 chateau cazaleres
  PRACHTIG UITZICHT VANUIT DE DAKKAPEL
 • Tuin bij luxe vakantiehuis Zuid Frankrijk Chateau Cazaleres
  GEZELLIG TAFELEN BIJ VILLA 120
 • eettafel in de tuin op chateau cazaleres
  ZONNIGE TUIN BIJ VILLA 120

Onze vakantiewoning met tuin en terras op Chateau Cazaleres ligt op een heerlijk plekje. Een leuke beschutte en zonnige tuin en aan beide kanten van het vakantiehuis een groot terras. Wat wil je nog meer. Een tuin waar kinderen lekker kunnen spelen.  Of waar je heerlijk kunt relaxen op de 2 ligbedden, wegdromen bij een boek of gewoon niks kunt doen. Rondom de tuin zijn hagen geplant zodat je er helemaal vrij zit, zonder inkijk. Een stukje van de haag aan de ene kant van de tuin is korter gehouden. Dan kun je extra genieten van het uitzicht het dal in.

Vakantiewoning met tuin en terras

Middenin het grote grasveld van onze vakantiewoning met tuin en terras staat een palm. Deze bloeit met gele bloemen. Naast deze palm staat een klein zitje, waar het heerlijk koffiedrinken is in de ochtendzon. Of waar je kunt genieten van de laatste avondzon. Want er is altijd wel een plekje te vinden in de zon. Of in de schaduw.

Vakantiewoning met tuin en terras chateau cazaleres

Terrassen zijn er zowel aan de zijkanten als aan de achterkant van het vakantiehuis. Via de schuifpui in de keuken kom je op het overdekte terras en via de schuifpui in de woonkamer op het andere terras. Op allebei de terrassen staat een eettafel met stoelen. Kun je  lekker kiezen waar je wilt ontbijten of avondeten.
Dit jaar is ook de voortuin vernieuwd.  Het voorste terras is uitgebreid, vrolijk bloeiende planten staan op het talut en er staat een bankje waar je even rustig kunt zitten.


Bekijk het weer in Daumazan en verheug je vast op een geweldige vakantie in villa 120 op Chateau Cazaleres