Adres en route

Koffers gepakt en klaar voor de reis? U gaat ontspannen op weg met onze routebeschrijving. Wij wensen u goede reis en een heerlijk verblijf in ons Franse vakantiehuis villa120.

Adres en Route naar Chateau Cazaleres – Villa120

Adres;
Résidence Château Cazalères
Villa 120
09350 Daumazan-sur-Arize
France

 

route en contact

Route;
Het vakantiepark Résidence Château Cazalères ligt net buiten het dorpje Daumazan-sur-Arize. Het ligt in de streek de Ariège, een klein uur rijden vanaf Toulouse. Vanaf Utrecht bedraagt de afstand circa 1.180 km.
U volgt de snelwegen  -Antwerpen-Gent (Gand)- lille (rijssel) naar Parijs en dan door naar Orleans

Bij Orleans gaat u de A71 op richting Clermont-Ferrand.
Deze snelweg verlaat u bij de afrit Vierzon-Nord. Hier gaat u de A20 op naar Limoges via Chateauroux. Via Chateauroux-Limoges-Brive-Souillac-Cahors-Montauban rijdt u naar Toulouse. Aan het einde van de tolweg rijdt u via de het rechtse tolstation  over de Peripherique exterieur. U volgt de borden ‘autres directions’ en Via de A64, richting Foix/ Tarbes, rijdt u tot aan afrit 27, Carbonne.
Hier verlaat u de snelweg en rijdt u via de D627 en de D628 naar Daumazan-sur-Arize.
U passeert de stadjes Carbonne, Rieux-Volvestre, Mointesquie-Volvestre, Thouard-sur-Arize.
U rijdt het dorp door, komt over de brug en gaat met de bocht mee naar rechts. Een paar honderd meter verderop, aan de rechterkant van de weg, staat het park aangegeven: Résidence Château Cazalères.
Even doorrijden en u ziet de receptie waar u in kunt checken. Bij de receptie wordt oa Nederlands gesproken.

Wilt u  alvast meer weten over het vakantiepark Chateau Cazaleres. Alvast voorpret over de faciliteiten of de ligging van ons frankse vakantiehuis nog eens bekijken. Volg dan onderstaande links.

 Meer over vakantiepark Chateau Cazaleres;