Kindvriendelijk vakantiepark Chateau Cazaleres

Op  kindvriendelijk vakantiepark Chateau Cazaleres, staat onze witgepleisterde villa met rood pannendak, een uitgestrekt terras. Met uitzicht op de heuvels, ruimte en een tafel groot genoeg voor lange zwoele avonden met vrienden of een heerlijke vakantie met familie.

Kindvriendelijk vakantiepark Chateau Cazaleres.

Een karakteristiek kasteel  “het chateau” genoemd, staat op een centrale plaats in het park. het is een ontmoetingsruimte voor jong en oud.
Het kasteel “les Cazaleres” werd destijds – rond 1890 – gebouwd in opdracht van een gefortuneerd man uit Normandië.

De opdrachtgever was dol op (ren)paarden, wat nog te zien is aan het grote aantal stallen, op het naastgelegen terrein. Dit terrein hoort niet meer bij het park. Oorspronkelijk zou het chateau nog een etage hoger opgebouwd moeten worden. De toenmalige eigenaar kreeg echter financiele problemen. Het Chateau is daardoor uiteindelijk lager geworden dan eerst de bedoeling was.

In het huidige gerenoveerde chateau vindt u een restaurant en bar, een discotheek en een animatieruimte voor de kinderen. Ook is er een disco in het chateau. Deze ligt besloten tussen de bijzonder dikke kasteelmuren. Zodat er van geluidsoverlast geen sprake is. Het restaurant is tijdens het hoogseizoen iedere dag geopend, behalve op maandag, dan staat de pizzabus op de parkeerplaats.
Er is een open haard ,een grote biljarttafel en verschillende spelautomaten, internet en een groot terras.

Achter het chateau liggen de zwembaden, samen het grootste (700m2)  verwarmde zwembad van de Ariege.  Er is een apart, veilig afgezet kinderbad voor de allerkleinsten en hun ouders. Hier kunnen de kinderen veilig in het water spelen. In het warme kinderzwembad is ook een glijbaan en op de terrassen staan ligbedden en parasols.
Het zwembad is vanaf de meivakantie tot en met de herfstvakantie verwarmd.

Aan de voorkant van het chateau is een speeltuin. aan de ene zijkant de tennisbanen en de trampoline. Aan de andere zijkant de midgetgolf.

Op kindvriendelijk vakantiepark Chateau Cazaleres beleeft u een fantastische gezinsvakantie!

Een dagje er op uit? Bekijk de mogelijkheden in de  omgeving van vakantiepark Chateau Cazaleres