Bovenverdieping

De sfeervolle verdieping van villa 120

In de ruime slaapkamers in ons vakantiehuis is het goed slapen en uitgerust wakker worden. De overloop op de verdieping van villa 120 geeft toegang tot 2 royale slaapkamers met goede bedden, voldoende kastruimte, een extra televisie en een bureau. Hier vind je ook een tweede badkamer met inloop regendouche, wastafel en een tweede hangend toilet.
In onze vakantiewoning vind je zowel  beneden als boven “tapijtloze” vloeren.De vloeren op de bovenverdieping van onze villa 120 zijn geheel voorzien van laminaat. Dit is speciaal geschikt voor gasten met een allergie.

De muren zijn geverfd in rustige tinten en passen mooi bij elkaar. In alle slaapkamers staan nachtkastjes met fijne sfeerverlichting. Heeft u meer licht nodig dan hangt een grote, decoratieve lamp in het midden van de slaapkamers.

Onlangs zijn de kozijnen op de verdieping villa 120 vervangen. De draai-kiep ramen hebben plaatsgemaakt voor openslaande ramen, die makkelijk te openen zijn door volwassen. Natuurlijk met veiligheidssluiting.
Ook hier is aan horren gedacht. Aan de buitenkant zit een elektrisch bedienbaar rolluik. Zodat de kamer geheel verduisterd kan worden en je niet om 5 uur wakker wordt van de felle zon. Als je het niet totaal verduisterd wil, kan het rolluik ook op half verduisterende stand gesloten worden.

verdieping van villa 120       Regendouche op de verdieping van villa120 Chateau Cazaleres Zuid frankrijk

Tweede badkamer in villa 120

  • Luxe  extra badkamer met inloopdouche en wastafel
  • Een extra handdouche voor kinderen
  • Tweede -hangend -toilet
  • Verwarming (handdoekradiator) in de badkamer
  • Gelegen tussen de twee slaapkamers in
  • Voldoende stahoogte en licht door een nieuwe dakkapel

Neem ook een kijkje in de ouderslaapkamer en badkamer op de begane grond.  Een ruime slaapkamer met nieuwe boxspring bedden, verduisterende gordijnen en horren voor het raam.  In de grote hang-legkast kun je makkelijk je vakantiespullen kwijt.
De badkamer beneden heeft een dubbele wastafel, handdoekhaken, een inloop regendouche met afneembare handdouche en een hangend toilet.