Ouderslaapkamer

Laat je verrassen door onze luxe vakantievilla met ouderslaapkamer. Vanuit de hal op de begane grond kom je in de ouderslaapkamer van luxe vakantievilla 120. Deze slaapkamer heeft 2 boxspringbedden, nachtkastjes en – dimbare- verlichting. Voor extra lekker slapen hangen er verduisterende gordijnen. Een hang-legkast zorgt voor voldoende opbergruimte voor je vakantiekleren.

De ouderslaapkamer van luxe vakantievilla 120

In de slaapkamer is het fijn om lekker nog even een tijdschrift of boek in bed te lezen en daar heb je goed licht voor nodig. Aan de andere kant moet het wel een beetje romantisch blijven, TL licht heeft er nog nooit iemand beter uit doen zien.

Er zijn gelukkig wel een aantal dingen waar we  rekening mee hebben gehouden bij het kopen van een lamp. Een  grote lamp maakt het vaak lastig om  een beetje gezellig licht uit te krijgen. Overigens is de trend nu ook wel om een lampje op te hangen, bijvoorbeeld met een mooie fitting aan een snoer. Wij hebben gekozen voor staande lampjes aan weerszijden van het bed.

Een belangrijk punt bij de keuze van de lamp blijkt de dimmer!  Dat lijkt lastig maar is het niet. Gewoon een tussenstukje gekocht waar je aan kunt draaien ( Ikea), het ertussen gezet in plaats van de aan- en uit knop, en het probleem is opgelost.  En een mooi licht in de masterbedroom!  Deze tip werd gevonden op  newstories, een online shop en lifestyle blog.

Tegenover de ouderslaapkamer is een geheel vernieuwde badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en toilet.

luxe vakantivilla met ouderslaapkamer        luxe vakantievilla met ouderslaapkamer

Onze luxe vakantievilla 120 is een espace de luxe. Dit type behoort tot het grootste huis op het park. De vakantiewoning heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, een eetkeuken, woonkamer, een grote tuin met royale terrassen en veel privacy.