Vakantiepark Chateau Cazaleres

  • Vakantiepark chateau Cazaleres

 

Villa 120 ligt op het meermaals door Zoover onderscheiden  vakantiepark Chateau Cazaleres in Daumazan,  gelegen aan de voet van de Pyreneen  ”entre deux mers”  Het park, een soort landgoed,  is ruim opgezet opgezet  en voorzien van alle gemakken, ook voor kinderen.

Vakantiepark Chateau Cazaleres door Zoover onderscheiden.

Op Chateau Cazaleres, een familievriendelijk vakantiepark in Zuid  Frankrijk ligt op een mooie, zonnige plek met veel privacy onze sfeervolle villa espace de luxe. Dit vakantiehuis is een  van de grotere en beter verhuurde huizen op het park. Het is prive bezit en wij stellen hoge eisen aan het niveau waaraan ons huis en de inrichting moeten voldoen.

In het hoogseizoen is vakantiepark Chateau Cazaleres de vakantieplek voor families met kinderen. In het veilige, ruim opgezette vakantiepark is dan 6 dagen per week een professionele kidsclub aanwezig. Er is een speeltuin, tafeltennis, midgetgolf en 3 schitterende zwembaden waarvan 1 omheind peuterbad. Dit peuterbad voor de allerkleinsten is dit jaar helemaal vernieuwd.

Ojaa! Wist u dat vakantiepark Chateau Cazaleres het grootste zwembad van de Ariege heeft.

Een plek voor iedereen die wil genieten van een rustige en toch actieve vakantie in Frankrijk. Met de gemoedelijkheid van een camping maar met de luxe van een eigen huis.

Kortom puur genieten voor de hele familie.


Lees over de afwisselende animatie op luxe vakantiepark Chateau cazaleres