Familievakantie in Zuid Frankrijk

  • gezinsvakantie in Zuid Frankrijk
    Familie vakantie op Chateau Cazaleres
  • familie vakantie
    Fijn lezen in onze beschutte tuin
  • pannenkoeken eten op vakantie
    Pannenkoeken eten

Voor een  geweldige  familievakantie in Zuid Frankrijk huur je natuurlijk ons vakantiehuis op Chateau Cazaleres in Zuid Frankrijk.

Familievakantie in Zuid Frankrijk

Chateau Cazaleres als vakantiebestemming? Onze villa huren? Natuurlijk omdat het leuk is, is het kortste antwoord. Wat maakt dan dat het leuk is? Voor ons als eigenaar is dat na zoveel jaren moeilijk te verwoorden. Alleen al het feit dat we al zolang naar het park terug komen zegt genoeg. Als we er bijna zijn, zien we vanuit de auto, in de verte de imposante bergen van de Pyreneeën, sommige toppen met eeuwige sneeuw. Nog altijd als wij aankomen op het park en in onze vakantiewoning in Zuid Frankrijk, voelt het als thuiskomen. We zien de witte huizen met de rode pannendaken tussen het groen. Meestal is de lucht strakblauw. Kinderen spelen in het speeltuintje of op de midgetgolfbaan en uit het openluchtzwembad komen zwembadgeluiden van mensen die het naar hun zin hebben. We komen bekenden tegen en zwaaien en vragen of ze een voorspoedige reis heeft gehad.

Ons vakantiehuis is schoongemaakt, we brengen, samen met de kineren, onze koffers naar binnen, gooien de twee schuifpuien open, draaien het zonnescherm omlaag en gaan eerst even van het uitzicht genieten. We hebben het restaurant op vakantiepark Chateau Cazaleres gereserveerd om op de aankomstdag daar te kunnen eten. We gaan er om 7 uur naartoe, de koffers kunnen we zo nog uitpakken, of morgen, de vakantie is begonnen…..

barbeque bij Chateau Cazaleres

 

Meer over familievakantie park Chateau Cazaleres in Zuid Frankrijk;