KinderAnimatie

Kinderanimatie op vakantiepark Frankrijk, bij villa 120, is leuk en afwisselend. Het kinderanimatie programma op Chateau Cazaleres zorgt ervoor  dat de kinderen genieten in hun vakantie. En als de kinderen het naar hun zin  hebben….

Kinderanimatie op vakantiepark Chateau Cazaleres

Het leukste park in Frankrijk

Het animatieprogramma wordt samengesteld door het animatieteam van Chateau Cazaleres. Iedere jaar is er weer een geweldig team met een superleuk animatieprogramma voor kinderen en tieners. Dit wordt wekelijks vernieuwd. En ze spreken ook nederlands.

Geen tijd dus om je te vervelen. Zo is er dagelijks aan het einde van de dag een kinderdisco, ook wel de happy dicso genoemd, voor alle kinderen. Daar aan de rand van het zwembad kun je dansen met alle grote en kleine kinderen op het vakantiepark. Natuurlijk onder begeleiding van het animatieteam. Zij hebben verschillende dansjes bedacht en de muziek uitgezocht.

kinderanimatie bij  onze vakantiewoning op chateau cazaleres          Kinderanimatie spooktocht in zuid frankrijk villa 120

Heel veel leuke en spannende activiteiten worden opgezet en uitgevoerd. Balspelen op het grote veld of jeu de boule aan de voorkant van het Chateau. Om een idee te krijgen van de kinderanimatie aktiviteiten worden hieronder een paar voorbeelden gegeven.

  • Zwembadspelletjes, waterpolo.
  • Knutselen voor de allerkleinsten  in de kidsclubVoetballen, ben jij de nieuwe Messi van Cazaleres?  Neem ook je vader of moeder mee als zij van voetbal houden.
  • Een spannende hockeywedstrijd
  • Hollandse avond
  • Filmavonden voor de wat oudere jeugd.
  • Wie durft er mee op spooktocht in en om het vakantiepark?
  • Kinderbingo. Op veler verzoek
  • En nog veel meer

Buiten de kinderanimatie op vakantiepark Frankrijk bij villa 120, zijn er twee heerlijke grote zwembaden en het aparte en vooral veilige  kinderbad. Ook is er de speeltuin, een midgetgolfbaan en een trampoline.

Er zijn natuurlijk nog veel meer faciliteiten op vakantiepark Chateau Cazaleres;

Bekijk het overzicht van de faciliteiten op het vakantiepark

Of lees verder over kindvriendelijk vakantiepark Chateau Cazaleres, Het mooiste park in frankrijk. Wist u dat wij meermalen door Zoover onderscheiden zijn?